Díjazzuk, ha hírünket viszi!

Köszönjük, ha megosztja barátaival és ismerőseivel, hogy a Herbaház webáruházban egészséges, elérhető árú és akciós termékek óriási választékával várjuk őket is! A meghívott barátai rendelései után ezért egy éven át jutalom pontokat adunk Önnek: minden meghívott minden vásárlása után 100 Ft-onként 1 Herbaház Pontot!

Mi a teendője?

Bejelentkezés után a profil menüben található "Barát meghívása" felületen írja be annak az ismerősének az e-mail címét, akit értesíteni szeretne remek árainkról és küldje el a meghívást a “Meghívom” gombbal! A Meghívottakat e-mailben értesítjük. Az e-mailben található linkre kattintva tudnak majd regisztrálni. Fontos, hogy ezen keresztül regisztráljanak - ellenkező esetben (ha a webáruház regisztráció oldalán kezdeményezik a regisztrációt) a meghívás nem minősül elfogadottnak, és az így leadott vásárlások után nem tudunk Herbaház Pontot adni Önnek.

Ennyire egyszerű!

Szabályzat

1. A meghívás 30 napig érvényes. 30 nap után már nem lehet elfogadni.

2. Csak olyan email címek meghívása érvényes, amelyek még nincsenek regisztrálva a Herbaházban.

3. A rendszer csak a meghívást elfogadó regisztráció után és bejelentkezve leadott megrendeléseket követi, csak ezek után adható Herbaház Pontbeli jutalom.

4. A Meghívott a meghívást adatvédelmi okokból megtagadhatja, amennyiben nem járul hozzá, hogy Önt e-mailben értesítsük a regisztrációjáról, vagy arról, hogy milyen értékben vásárol.

5. A Meghívott regisztrálhat a meghívás visszaigazolása nélkül (ha nem veszi igénybe a meghívó e-mailben küldött linket), de ez esetben a vásárlások összértékének követése nem történik meg, és Herbaház Pontok nem kerülnek jóváírásra. Ennek utólagos korrigálására nincs lehetőség, a meghívást figyelmen kívül hagyó (tehát nem a linken keresztül létrehozott) regisztrációt nem lehet meghívottnak tekinteni.

6. A Meghívottat e-mailben tájékoztatjuk a meghívásról, mely tartalmazza az Ön nevét.

7. A meghívott vásárlásai után egy éven keresztül írunk jóvá Herbaház Pontokat a meghívottnak.

8. A Herbaház Pontok a kosárérték után adhatók, ebbe a postaköltség és utánvét költség nem számít bele.

Bővebb információért kérjük olvassa el Általános Szerződési Feltételeinket