ATA ÉLESZTŐ NÉLKÜLI TÖNKÖLY KENYÉR /30NAP/ 500G
ATA ÉLESZTŐ NÉLKÜLI TÖNKÖLY KENYÉR /30NAP/ 500G
ATA ÉLESZTŐ NÉLKÜLI TÖNKÖLY KENYÉR /30NAP/ 500G
Termékadatok
Termékkód:
17315
Vonalkód:
5999520152991
Kiszerelés:
500 g
Bontható:
Igen
Egységár:
1.790 Ft / kg
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Postán nem szállítható
Webáruház
Budapest
Győr
Kecskemét
Pécs (Tároló: 0800)
Szeged
Vecsés
Nettó 758 Ft
Bruttó 895 Ft
Webáruházban jelenleg nem kapható

Részletes termékinformáció

Élesztő nélküli tönköly kenyér 0,5kg 30 napos*AC* Genetikailag tiszta, teljes kiőrlésű tönkölybúza lisztből készült toast formájú kenyér. PAÁR tönköly specifikus ősi kelesztő anyaggal készül, élesztőt nem tartalmaz. Izében enyhén savanykás, tömörebb állagú és kovász illatú pékárú. Egészségtudatos étrendhez és egyéb diétákhoz is ajánljuk. A korszerű csomagolás technikának köszönhetően, minőségét 30 napig megőrzi.

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök