AROMAX SZEGFŰSZEGOLAJ 10ML
AROMAX SZEGFŰSZEGOLAJ 10ML
-10 %Akció
AROMAX SZEGFŰSZEGOLAJ 10ML
Termékadatok
Akció időtartama:
2022.01.17. - 2022.01.23.
Termékkód:
14987
Vonalkód:
5997733311310
Kiszerelés:
10 ml
Bontható:
Igen
Egységár:
110.430 Ft / L
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest - Százados út (Sor: 08, Modul: 05, Polc: 01)
Budapest - Váci út
Győr (Tároló: sh01)
Kecskemét (Tároló: 3804)
Pécs (Tároló: 1702)
Szeged (Tároló: 0104)
Vecsés
Nettó 870 Ft
Bruttó 1.104 Ft
Eredeti nettó 966 Ft
Eredeti bruttó 1.227 Ft

Részletes termékinformáció

Javasolt alkalmazás: párologtatásra, bedörzsölőnek, szájvíz készítésére. A szegfűszeg illóolajat a mirtuszfélék családjába tartozó szegfűszeg ki nem nyílott, megszárított virágbimbóiból vízgőz-desztillációval nyerik ki. Az illóolaj színe világossárga, de a tárolás közben megbarnulhat. Főbb alkotórészei az eugenol (60-95%), és az eugenil-acetát (5-22%). Kis mennyiségben található benne izo-eugenol, ami az erősen irritáló és érzékenyítő hatása miatt érdemel figyelmet. A szegfűszegnek nemcsak a rügyeiből, hanem a leveleiből és a hajtásaiból is nyernek ki illóolajat, ezeknél is az eugenol a fő alkotórész. A szegfűszeg illóolaj legfontosabb hatásai: antimikrobiális, parazita- és vírusellenes, általános és idegrendszeri tonizáló, görcsoldó, gyulladáscsökkentő és helyi érzéstelenítő. Az eugenol erős antiszeptikum és tonizáns. Egyes kísérletek szerint hatékonyan alkalmazható szúnyogok távoltartására, illetve az élelmiszerek romlásának megakadályozására is. A szegfűszeg illóolaj nem toxikus, közepesen irritáló, nem érzékenyítő, nem fototoxikus.

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni. A készletadatok tájékoztató jellegűek, amennyiben a termékek pontos elérhetőségét szeretné tudni, kérjük keresse emailben vagy telefonon az Önhöz legközelebbi Herbaház üzletet!

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök