ALPRO SZÓJAITAL VANÍLIÁS 1000ML
ALPRO SZÓJAITAL VANÍLIÁS 1000ML
ALPRO SZÓJAITAL VANÍLIÁS 1000ML
Termékadatok
Termékkód:
12942
Vonalkód:
5411188081852
Kiszerelés:
1000 ml
Bontható:
Igen
Egységár:
899 Ft / L
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest (Tároló: h)
Győr (Tároló: 3108)
Kecskemét (Tároló: I-0-5)
Pécs (Tároló: 1909)
Szeged (Tároló: 1802)
Vecsés (Tároló: 5411188300328)
Nettó 708 Ft
Bruttó 899 Ft

Részletes termékinformáció

ALPRO SZÓJAITAL VANÍLIÁS 1000ML

Ivo´vi´z, cukor, ha´ntolt szo´jabab (5,8%), kalcium karbona´t, aroma´k, tengeri so´, savanyu´sa´got szaba´lyozo´ anyag (monoka´lium foszfa´t), sa´rgare´pa kivonat, stabiliza´tor (gella´ngumi), vitaminok (riboflavin (B2), B12, D2)

E finom ital is bizonyítja, hogy a szója és a vanília egy igazán dinamikus páros. Az Alpro Vaníliás szójaitala a vanília gazdag, mégis lágy ízét egyesíti a szója krémességével. Müzlihez keverve, banánnal fenséges.. Ízleld meg! 


ELŐNYÖK 
? 100%-ban növényi alapú  
? Természetesen alacsony a telített zsírtartalma  
? Tápláló és kiváló minőségű szójafehérjében gazdag  
? Mesterséges színezéket és tartósítószert nem tartalmaz

NEM HŰTÖTT

ALLERGÉNEK A TERMÉKBEN: Szóját tartalmaz

Tápérték (Kcal): 54

Forrás: gyártó/forgalmazó 

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök