Minden termékre 10% kedvezmény! Herbaház Klub tagoknak 12x-es pont a vásárlás végösszegére!

Vásárolj 2022. január 17-23. között a Herbaházban, és akár 20%-ot spórolhatsz! 

 

Ünnepeld meg velünk a Herbaház születésnapját, és élj a kedvezményekkel! 

Január 17-23. között minden teljes árú termékre 10% kedvezményt adunk! A kedvezmény a készlet erejéig érvényes, minden Herbaház áruházban és online is. Más kedvezményekkel nem összevonható.

 

Ne felejtsd el használni törzsvásárlói kártyádat: 

Herbaház Klub tagoknak EXTRA 12x-es ponttal köszönjük meg a hűségét: Minden elköltött 100 Ft után adható 1 pont helyett ezúttal 12 pontot adunk! 1 pont 1 Ft értékben levásárolható a Herbaház áruházakban. Amennyiben még nem vagy törzsvásárló, úgy ne késlekedj, váltsd ki Herbaház Klub kártyádat bármely Herbaház áruházban, és azonnal elkezdheted gyűjteni a pontokat

 

Webes vásárlóinkról sem feledkeztünk el: 

Születésnapi akciónk keretében online vásárlás esetén is minden teljes árú termék 10% kedvezménnyel kapható, és regisztrált felhasználóink 12x-es pontot kapnak a Születésnapi héten leadott vásárlásaik után! A kedvezmény a vásárlás végösszegére adható, minden elköltött 100 Ft után 12 pont kerül jóváírásra. A 12x-es pontot új és régi regisztráció esetén egyaránt megkapod! Ne felejts el bejelentkezni a rendelésed leadása előtt! Csak bejelentkezés után leadott vásárlások esetén tudjuk jóváírni, a vásárlásokat utólag sajnos nem tudjuk felhasználói profilhoz kötni. 

 

 

Ünnepelj velünk!

 

Így könnyű egészségesen élni!

 

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök