RÓZSAVIZES LIMONÁDÉ RECEPT

   
Az ayurvedikus ételek és italok elengedhetetlen kelléke a sokoldalú Rózsavíz, melyet széleskörűen alkalmaznak ételek ízesítésére, illatosító- és lemosószerként is a kényes részek pl. szemkörnyék lemosására. A forró nyári napok, meleg párás idők kedvenc itala a limonádé. A rózsavíz nemcsak kellemes illatot és ízt kölcsönöz üdítő italunknak, de fogyasztása nagyon egészséges is! Kiválóan oltja a szomjúságot!

Hozzávalók:
0,5 l szénsavmentes ásványvíz
2-3 ek Dabur rózsavíz 
1 db citrom vagy lime 
2-3 ek méz ízlés szerint

A citromot kifacsarjuk, a levét és a hozzávalókat összekeverjük és jól lehűtve, citromkarikával és mentalevéllel díszítve fogyasztjuk.

Egészségükre!

Forrás: Garuda Ayurveda