BENEFITT PEKTIN 100G
BENEFITT PEKTIN 100G
-10 %Akció
BENEFITT PEKTIN 100G
Termékadatok
Akció időtartama:
2024.06.03. - 2024.07.01.
Termékkód:
41056
Vonalkód:
5999542643910
Kiszerelés:
100 g
Áfa-kulcs:
27 %
Egységár:
17.890 Ft / kg
Bolti elérhetőségek mutatása
Bruttó 1.789 Ft
Eredeti bruttó 1.998 Ft

Webshop raktáron

Részletes termékinformáció

Természetes zselésítő - Kevesebb cukor, rövidebb főzési idő

Nagy duzzadóképességű természetes anyag gyümölcs alapú lekvárok, zselék, vagy akár zöldséges aszpikok elkészítéséhez. Rövidebb főzési időt, gazdaságosabb cukorfelhasználást tesz lehetővé.

Öt ok, ami miatt érdemes pektint tenned a lekvárba:

 1. Rövidebb főzési idő
  A hozzáadott pektinnek köszönhetően sokkal hamarabb éri el a jellegzetes gél állagot a lekvárod. Ez nem csak azért előnyös, mert kevesebb ideig kell a forró gyümölcsöket kevergetned a konyhában a nyári kánikulában, hanem azért is, mert a rövidebb főzési időnek hála, sokkal több vitamint is zárhatsz az üvegekbe, mint nélküle.
 2. Jobban megőrzi a friss gyümölcsízt
  A rövidebb főzési idő miatt, az így eltett lekvár íze sokkal inkább emlékeztetni fog a friss gyümölcs ízére. 
 3. Gyönyörű színek
  A pektinnel készített lekvárok, sokkal élénkebb színűek maradnak, szintén a rövidebb főzési időnek köszönhetően.
 4. Ugyanannyi gyümölcsből, sokkal több lekvár
  Ugye mondanunk sem kell, hogy ez is a rövidebb főzés eredménye. A korábban bekövetkező zselésedés miatt, kevesebb víz fő ki, és párolog el a gyümölcsök húsából, így az üvegekbe kerülő mennyiség is több lesz, mint nélküle.
 5. Cukor nélkül is befőzhetsz

Összetétel
100% pektin

Felhasználás:
100 g pektin 18-20 kg gyümölcshöz elegendő. A főzési folyamat végén keverje el a szükséges mennyiséget a lekvár készítéséhez szánt cukorral, majd 5-10 percig forralja át újra a teljes mennyiséget. Kevésbé savas gyümölcsök esetén keverjen a főzethez kis mennyiségű citromlevet, vagy citromsavat a pektin hozzáadása előtt.

Tárolás
Száraz, hűvös helyen.
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett ideig (nap/hónap/év)

Eredet helye: EU

 

További információ: www.benefittreform.hu

 

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni. A készletadatok tájékoztató jellegűek, amennyiben a termékek pontos elérhetőségét szeretné tudni, kérjük keresse emailben vagy telefonon az Önhöz legközelebbi Herbaház üzletet!

Legnépszerűbb termékeink