Részletes termékinformáció
Csicseriborsó gőzben párolt. Hőkezeléssel tartósítva.
Az új recept alapján készült, gőzben párolt csicseriborsó szemek kevesebb vizet vesznek fel, így ropogósak és frissek maradnak. Azonnal felhasználható levesek, saláták, vagy akár humusz elkészítéséhez. Magas rosttartalom. A Bonduelle Vapeur zöldségek a gőzben párolásnak köszönhetően nemcsak friss ízűek és állagúak maradnak, de értékes rosttartalmukat és ropogósságukat is megőrzik. Ajánljuk őket hidegen, melegen, köretként vagy salátába.
Tartósítószert nem tartalmaz!
Összetevők:
Csicseriborsó, Ivóvíz, Étkezési só
Tápérték 100g termékben:
Energia 502 kJ / 120 kcal
Zsír 2,2 g
- amelyből telített zsírsavak 0,2 g
Szénhidrát 14,7 g
- amelyből cukrok 0,5 g
Rost 7,7 g
Fehérje 6,4 g
Só 0,60 g
Tárolás:
Száraz, hűvös helyen tárolja! Felbontás után a zöldséget tegye tiszta, zárható edénybe, tárolja hűtőszekrényben max. 4C-on, és 2 napon belül fogyassza el!
Forrás: gyártó/forgalmazó 2025. július