TRATA TONHAL SALÁTA- KUKORICÁVAL 160G
TRATA TONHAL SALÁTA- KUKORICÁVAL 160G
TRATA TONHAL SALÁTA- KUKORICÁVAL 160G
Termékadatok
Termékkód:
57473
Vonalkód:
5201340003477
Kiszerelés:
160 g
Bontható:
Igen
Egységár:
5.744 Ft / kg
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest - Százados út (Sor: 33, Modul: 07, Polc: 01)
Budapest - Váci út
Győr
Kecskemét
Pécs (Tároló: 0405)
Szeged
Vecsés (Tároló: 0107)
Nettó 724 Ft
Bruttó 919 Ft

Részletes termékinformáció

TRATA TONHAL SALÁTA- KUKORICÁVAL 160G

Kukorica 32%, Tonhal 25 %, szójabab olaj , sárgarépa borsó , savanyított uborka, étkezési só, szeletelt fekete olajbogyó

Készételként és salátához is fogyaszthatjuk

Száraz, napfénytől védett, hűvös helyen tartandó.

ALLERGÉNEK A TERMÉKBEN: Hal 
Szójabab 
Tápérték (Kcal): 179

Forrás: gyártó/forgalmazó 2021 augusztus

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni. A készletadatok tájékoztató jellegűek, amennyiben a termékek pontos elérhetőségét szeretné tudni, kérjük keresse emailben vagy telefonon az Önhöz legközelebbi Herbaház üzletet!

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök