DR. OETKER VITALIS ZABKÁSA MOGYORÓS 58G
DR. OETKER VITALIS ZABKÁSA MOGYORÓS 58G
DR. OETKER VITALIS ZABKÁSA MOGYORÓS 58G
Termékadatok
Termékkód:
56419
Vonalkód:
5997381368391
Kiszerelés:
58 g
Bontható:
Igen
Egységár:
3.569 Ft / kg
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest (Sor: 12, Modul: 07, Polc: 03)
Győr (Tároló: 0605)
Kecskemét
Pécs
Szeged
Vecsés
Nettó 175 Ft
Bruttó 207 Ft

Részletes termékinformáció

DR. OETKER VITALIS ZABKÁSA MOGYORÓS 58G

50% ZABPEHELY, cukor, zsíros TEJPOR, kukoricakeményítő, 3,9% pörkölt TÖRÖKMOGYORÓ darabok, kukoricarost, 2,9% részben zsírtalanított pörkölt TÖRÖKMOGYORÓPOR, aroma, étkezési só, Tartalmazhat: (TOJÁS)

A mogyorós Vitalis Zabkásával lendületesen indul a nap. Reggeli finomság zabpehellyel és törökmogyoró darabokkal. 3 perc és kész! Gyors és finom!

Száraz, hűvös helyen tartandó!

ALLERGÉNEK A TERMÉKBEN: Glutént tartalmazó gabonafélék 
Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt is)                           

 Diófélék 
Tojás és a belőle készült termékek (nyomokban tartalmazhatja) 
Tápérték (Kcal): 236

Forrás: gyártó/forgalmazó 2021 március

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök