BENEFITT NAGYTISZTASÁGÚ ALPESI SÓ 1000G
BENEFITT NAGYTISZTASÁGÚ ALPESI SÓ 1000G
Új
BENEFITT NAGYTISZTASÁGÚ ALPESI SÓ 1000G
Termékadatok
Termékkód:
55866
Vonalkód:
5999542646416
Kiszerelés:
1000 g
Bontható:
Igen
Egységár:
615 Ft / kg
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest (Sor: 09, Modul: 17, Polc: 02)
Győr
Kecskemét
Pécs
Szeged
Vecsés
Nettó 484 Ft
Bruttó 615 Ft

Részletes termékinformáció

BENEFITT NAGYTISZTASÁGÚ ALPESI SÓ 1000G

100% alpesi só (NACL)

Nagytisztaságú Alpesi só, gyógyszerkönyvi tisztaságú asztali só , adalékmentes NACL

Tárolás: száraz, hűvös helyen tárolandó. Nedvesség, pára hatására az adalékmentes só könnyen csomósodik, ez a tulajdonság azonban nem befolyásolja a termék minőségét.

Forrás: gyártó/forgalmazó 2021 január

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök