II. HERBAHÁZ GYERMEKRAJZVERSENY

 

Gyere, rajzolj a Herbaházban és nyerd meg a 7 db 4M időjárás tudomány készlet vagy 4M világító barátság karkötő kreatív készlet egyikét a REGIO JÁTÉKTÓL. 

 

Részvételi szabályzat

A Herbaház újra rajzversenyt hirdet minden 12. életévét be nem töltött gyermek részére.

A rajzverseny témája: EGÉSZSÉGESEN AZ ISKOLÁBAN

A rajzverseny időszaka: 2021. szeptember 13. - október 3., az áruházak nyitvatartási ideje alatt.

Helyszín: Herbaház áruházak, országosan 7 helyen (VIII. Budapest, Százados út - XIII. Váci út, Tesco EXTRA - Vecsés, Market Central, Tesco – Kecskemét, Petőfi Sándor utca 1. – Szeged, Napfény Park – Pécs, Farkas István u. 1. – Győr, Interspar Center)

 

A Herbaház várja azon 12. életévét be nem töltött gyermekeket, akik 2021. szeptember 13. és október 3. között személyesen készített rajzaikkal szeretnének részt venni a Herbaház második gyerekrajzversenyén.

A rajzokat az áruházakban kell a gyerekeknek elkészíteni a megadott témában. Egy gyermek egy rajzzal pályázhat a 7 főnyeremény egyikére. A rajzoláshoz az eszközöket a Herbaház biztosítja.

Minden résztvevő gyerek ajándékot kap, aki személyesen a Herbaház üzletek egyikében készíti el a rajzot és azt leadja a helyszínen, névvel, lakcímmel, email címmel és telefonszámmal ellátva. A gyermek és a felnőtt kísérőjének (szülő vagy nagyszülő) neve is szükséges a nevezéshez.

A rajzokat a Herbaház áruházak által biztosított papíron kell a gyerekeknek elkészíteni és leadni. A rajz hátoldalának kitöltése feltétele a nyereményekért való pályázatnak.

Minden áruházban a legötletesebb rajzot készítő gyermek ajándékot kap, a győztes gyermek szülei vagy nagyszülei pedig 1 db 5000 Ft értékű vásárlási utalványt. Áruházanként 1 nyertes kerül kiválasztásra, összesen 7 nyertes.

A nyerteseket a Herbaház csapata választja ki.

A Herbaház alkalmazottak gyermekeinek rajzai nem kerülhetnek a pályázó rajzok közé, így nem választhatók nyertesnek.

A nyertes kiválasztása október 4-én, hétfőn történik. A nyertest az áruház vezetője telefonon és/vagy emailben értesíti.

A nyeremény átvehető október 5-től személyesen az áruházakban, melyről a helyszínen fotó készül.

 A rajzversenyen való részvétellel a résztvevő kísérője tudomásul veszi a részvételi szabályzatot, egyben hozzájárul, hogy a rendezvény alatt fotók készülnek, amelyen a résztvevő gyermekek és kísérőik is feltűnhetnek. A résztvevő kísérője továbbá hozzájárul, hogy amennyiben a gyermek rajza megnyeri a 7 főnyeremény egyikét, akkor a nyeremény átvételéről fotó készülhet, mely megjeleníthető a Herbaház nyomtatott és online felületein.

A résztvevők kísérői hozzájárulnak, hogy a gyermekrajzok a Herbaház nyomtatott és online felületein megjelenjenek.

Ajándékok: Minden gyermek, aki a szabályzatnak megfelelően elkészített rajzot ad le, ajándékot kap a helyszínen. 

A nyertes rajzok készítőinek nyereményei áruházanként:
Gyerekeknek: REGIO JÁTÉK által felajánlott 4M Időjárás tudomány készlet, vagy 4M világító barátság karkötő készlet.

Szülők vagy nagyszülők részére: 1x5000 Ft értékű Herbaház vásárlási utalvány

 

Várunk szeretettel:
A HERBAHÁZ csapata 

 

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök