CYCLE ÁLTALÁNOS FELÜLETTISZTÍTÓ 500ML
CYCLE ÁLTALÁNOS FELÜLETTISZTÍTÓ 500ML
CYCLE ÁLTALÁNOS FELÜLETTISZTÍTÓ 500ML
Termékadatok
Termékkód:
101709
Vonalkód:
5999860461319
Kiszerelés:
0.5 L
Áfa-kulcs:
27 %
Egységár:
2.344 Ft / L
Bolti elérhetőségek mutatása
Bruttó 1.172 Ft

Webshop raktáron

Részletes termékinformáció

A környezetbarát CYCLE Általános felülettisztító természetes, és több mint 90%-ban újrahasznosított alapanyagokat tartalmaz.

Összetétel:
újrahasznosított ecetsav és egyéb szerves savak: 5%, nem ionos felületaktív anyag: 5%, tejsav, levendula illóolaj, menta illóolaj, újrahasznosított víz

Alkalmazás:
Hígítatlanul vigye fel a felületre, majd törölje át. Amennyiben kontaktlencsét használ, távolítsa el, és folytassa az öblítést!

 

Forrás: gyártó/forgalmazó 2023. szeptember

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni. A készletadatok tájékoztató jellegűek, amennyiben a termékek pontos elérhetőségét szeretné tudni, kérjük keresse emailben vagy telefonon az Önhöz legközelebbi Herbaház üzletet!

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök