AROMAX TEAFAOLAJOS KÖRÖM ÉS LÁBÁPOLÓ ECSETELŐ 10ML
AROMAX TEAFAOLAJOS KÖRÖM ÉS LÁBÁPOLÓ ECSETELŐ 10ML
AROMAX TEAFAOLAJOS KÖRÖM ÉS LÁBÁPOLÓ ECSETELŐ 10ML
Termékadatok
Termékkód:
44449
Vonalkód:
5997733313109
Kiszerelés:
10 ml
Áfa-kulcs:
27 %
Egységár:
168.100 Ft / L
Bolti elérhetőségek mutatása
Bruttó 1.681 Ft

Webshop raktáron - szállítható

Részletes termékinformáció

Termék leírása:

 

 

AROMAX TEAFAOLAJOS KÖRÖM ÉS LÁBÁPOLÓ ECSETELŐ 10ML

Termék összetevők:

Ingredients: Vitis Vinifera Seed Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Salvia Officinalis Oil, Pinus Sylvestris Oil, Limonene 

Szobahőmérsékleten tárolandó.

A kéz és láb gombás megbetegedéseinek kezelésére alkalmazható.

 

Forrás:gyártó/forgalmazó 2016 június

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni. A készletadatok tájékoztató jellegűek, amennyiben a termékek pontos elérhetőségét szeretné tudni, kérjük keresse emailben vagy telefonon az Önhöz legközelebbi Herbaház üzletet!

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök