HAVASI SZÁZSZORSZÉP TEA FILTERES 15DB
HAVASI SZÁZSZORSZÉP TEA FILTERES 15DB
HAVASI SZÁZSZORSZÉP TEA FILTERES 15DB
Termékadatok
Termékkód:
57774
Vonalkód:
2100333327626
Kiszerelés:
15 db
Bontható:
Igen
Egységár:
168 Ft / db
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest - Százados út (Tároló: h)
Budapest - Váci út
Győr
Kecskemét
Pécs
Szeged
Vecsés
Nettó 1.988 Ft
Bruttó 2.525 Ft
Webáruházban jelenleg nem kapható

Részletes termékinformáció

HAVASI SZÁZSZORSZÉP TEA FILTERES 15DB

Havasi százszorszép, xinjiang luobuma

Havasi százszorszép tea, vérnyomás, vércukor, kolesztrin szabályozó tea. Mai modern világunk, felgyorsult életünk mellékterméke a stressz, amivel mindannyian együtt élünk. A magas vérnyomás, a magas vércukorszint, az alvászavar, a gyomor- és bélrendszeri panaszok, és a fejfájás is mind a stressz miatt kialakult tünetek közé sorolható. Felborul szervezetünkben a Yin és Yang egyensúlya, a szabad energiaáramlás akadályokba ütközik. 

Száraz, hűvös helyen tartandó

Forrás: gyártó/forgalmazó 2021 szeptember

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni. A készletadatok tájékoztató jellegűek, amennyiben a termékek pontos elérhetőségét szeretné tudni, kérjük keresse emailben vagy telefonon az Önhöz legközelebbi Herbaház üzletet!

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök