GYÓGYFŰ TEA ORVOSI CITROMFŰ LEVÉL SZÁLAS 50G
GYÓGYFŰ TEA ORVOSI CITROMFŰ LEVÉL SZÁLAS 50G
Herbaház tipp! - Top ár!
GYÓGYFŰ TEA ORVOSI CITROMFŰ LEVÉL SZÁLAS 50G
Termékadatok
Termékkód:
29291
Vonalkód:
5999560190977
Kiszerelés:
50 g
Áfa-kulcs:
5 %
Egységár:
10.660 Ft / kg
Bolti elérhetőségek mutatása
Bruttó 533 Ft

Webshop raktáron

Részletes termékinformáció

Az orvosi citromfű (Melissa officinalis) leveleit gyakran más növényi részekkel társítva nyugtató teakeverékek formájában használják. 
Illatos étkezési tea készítésére is alkalmas. 

  • A teakészítés ajánlati módjai:
  1. Virágokból, levelekből, füvekből álló teák esetén 1 csésze teához (2,5dl) egy csapott evőkanálnyi anyagot tegyünk, öntsük rá a forrásban lévő vizet, majd 5 perc után szűrjük le.
  2. Gyökerekből, kérgekből, termésekből és magvakból álló teák esetén 2,5dl forró vízben 5 percig főzzük az egy csapott evőkanálnyi növényi anyagot, majd leszűrjük.
  3. Egyéb növényi anyagokból vagy hőre érzékeny anyagból álló teákat 1 csapott evőkanál mennyiségben csészébe téve kézmeleg vízzel leöntjük, lefedjük és legalább 5 órás áztatás után leszűrjük.

Összetevők
orvosi citromfű levél

A teakészítés ajánlati módja: 1.

Származási hely: Magyarország

 

Forrás: gyártó/forgalmazó 2023. január

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni. A készletadatok tájékoztató jellegűek, amennyiben a termékek pontos elérhetőségét szeretné tudni, kérjük keresse emailben vagy telefonon az Önhöz legközelebbi Herbaház üzletet!

Legnépszerűbb termékeink