MAMA TEA BORSIKAFŰ SZÁLAS 50G
MAMA TEA BORSIKAFŰ SZÁLAS 50G
MAMA TEA BORSIKAFŰ SZÁLAS 50G
Termékadatok
Termékkód:
16304
Vonalkód:
5998534500200
Kiszerelés:
50 g
Bontható:
Igen
Egységár:
5.940 Ft / kg
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest - Százados út (Tároló: r12)
Budapest - Váci út
Győr (Tároló: 1008)
Kecskemét (Tároló: A-7-4)
Pécs (Tároló: 0501)
Szeged (Tároló: 0301)
Vecsés (Tároló: 0202)
Nettó 234 Ft
Bruttó 297 Ft

Részletes termékinformáció

Borsikafű, szálas tea A torokgyulladás és köhögés ellenszere. Összetevők: Borsikafű Gyártó: Mama Drog Származási hely: Magyarország Kiszerelés: 50 g

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni. A készletadatok tájékoztató jellegűek, amennyiben a termékek pontos elérhetőségét szeretné tudni, kérjük keresse emailben vagy telefonon az Önhöz legközelebbi Herbaház üzletet!

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök