Részletes termékinformáció
Halrudak gluténmentes, ropogós panírban.
Összetevők:
fehér HALfilé 65%*, panírmorzsa 14% (rizsliszt, csicseriborsó liszt, kukoricakeményítő, élesztő, étkezési só), napraforgó olaj, ivóvíz, rizsliszt, burgonyakeményítő, étkezési só
*(A - Alaszkai tőkehal, B - Fekete tőkehal, D - Hekk, K - Hoki) (MSC tanúsítvánnyal rendelkező, fenntartható halászatból, már a tengeren lefagyasztva)
Allergének:
Hal, glutén
A termék nyomokban puhatestűeket tartalmazhat!
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 768 kJ / 183 kcal
Zsír 8,6 g
- telített zsírsavak 1,1 g
Szénhidrát 13 g
- ebből cukrok 1,5 g
Fehérjék 13 g
Só 1 g
Elkészítés:
- SERPENYŐBEN - Elkészítési idő szerint: kb. 12 perc
Melegítsd elő a sütőt 220C-ra (légkeverésnél 200C-ra), majd helyezd a halrudakat a sütőtálcára (használhat sütőpapírt) és süsd 12-15 percig. - SÜTŐBEN - Elkészítési idő szerint: kb. 6 perc
Forrósítsd fel az olajat a serpenyőben, majd helyezd bele a halrudakat és időközönként megforgatva süsd 6-8 percig.
Tárolás:
Minőségét megőrzi -18C alatti hőmérsékleten tárolva a csomagolás hátoldalán jelzett hónap végéig. Tárolás otthoni körülmények között:mélyhűtőben (-6C)... 4 nap, **(-12C)...3 hét, ***(-18C)...lásd a csomagolás hátoldalán jelzett hónap végéig.
Megjegyzés:
A már felengedett terméket tilos újra lefagyasztani!
Forrás: gyártó/forgalmazó 2021 augusztus