DR.CHEN ALGA+LIGETSZÉPEOLAJ KAPSZULA 60DB
DR.CHEN ALGA+LIGETSZÉPEOLAJ KAPSZULA 60DB
Herbaház tipp! - Top ár!
DR.CHEN ALGA+LIGETSZÉPEOLAJ KAPSZULA 60DB
Termékadatok
Termékkód:
19976
Vonalkód:
6922283760140
Kiszerelés:
60 db
Áfa-kulcs:
27 %
Egységár:
35 Ft / db
Bolti elérhetőségek mutatása
Bruttó 2.109 Ft

Webshop raktáron

Részletes termékinformáció

Természetes multivitaminnal a szép és egészséges bőrért. 

Az ideális testsúly elérése és az egyoldalú táplálkozás kedvezőtlen hatásainak elkerülése érdekében minden fajta ételből naponta kellene fogyasztanunk. Különösen fontos kiegészítenünk étrendünket tengeri eredetű ételekkel, amelyek rendkívül sok hasznos elemet tartalmaznak. Ezek azonban a világ számos részén, így Magyarországon is csak közvetve hozzáférhetőek. Japán tudósok fejlesztették ki a ligetszépe és a tengeri alga keverékéből készült kapszulát. 

  • Az alga segítségével pótolható az egyoldalú táplálkozásból fakadó fehérje-, aminosav- és nyomelem-hiány. 
  • A ligetszépe olaj értékes gamma-linolénsav tartalma révén kedvező tápanyag. (Védjegy lajstromszám: 166 750.) 

Összetevők
Spirulina Alga kivonat, ligetszépe olaj, zselatin.

Ajánlott adagolás: 
Naponta 2 × 3 kapszula. 

Kiszerelés: 60x400mg. 

 

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni. A készletadatok tájékoztató jellegűek, amennyiben a termékek pontos elérhetőségét szeretné tudni, kérjük keresse emailben vagy telefonon az Önhöz legközelebbi Herbaház üzletet!

Legnépszerűbb termékeink