DR.HERZ KÁPOSZTALEVES + ALMAECET + KRÓM KAPSZULA 50DB
DR.HERZ KÁPOSZTALEVES + ALMAECET + KRÓM KAPSZULA 50DB
Tartósan alacsony ár
DR.HERZ KÁPOSZTALEVES + ALMAECET + KRÓM KAPSZULA 50DB
Termékadatok
Termékkód:
30137
Vonalkód:
5999883622247
Kiszerelés:
50 db
Bontható:
Igen
Egységár:
33 Ft / db
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest - Százados út (Tároló: 13-07-04 | Sor: 14, Modul: 04, Polc: 04)
Budapest - Váci út
Győr (Tároló: 1706)
Kecskemét (Tároló: 0305)
Pécs (Tároló: sh07)
Szeged (Tároló: 3203)
Vecsés (Tároló: 0208)
Nettó 1.304 Ft
Bruttó 1.656 Ft
Webáruházban jelenleg nem kapható

Részletes termékinformáció

DR.HERZ KÁPOSZTALEVES + ALMAECET + KRÓM KAPSZULA 50DB

Akáposztaleves + almaecet + króm kapszula kúra segítheti az aktív anyagcserét, méregtelenít és gyorsítja a zsírlebontás folyamatát, valamint megakadályozhatja a zsírlerakódást. A króm a szénhidrát anyagcserében vesz részt. Hozzájárulhat az éhségérzet csökkenéséhez, így fontos résztvevője lehet a testtömeg-csökkentő étrendnek.

Forrás: gyártó/forgalmazó 2021. december

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni. A készletadatok tájékoztató jellegűek, amennyiben a termékek pontos elérhetőségét szeretné tudni, kérjük keresse emailben vagy telefonon az Önhöz legközelebbi Herbaház üzletet!

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök