INTERHERB MAGNÉZIUM 250MG-B6-VITAMIN-GINSENG TABLETTA 30DB
INTERHERB MAGNÉZIUM 250MG-B6-VITAMIN-GINSENG TABLETTA 30DB
-15 %Akció
INTERHERB MAGNÉZIUM 250MG-B6-VITAMIN-GINSENG TABLETTA 30DB
Termékadatok
Akció időtartama:
2021.06.01. - 2021.07.01.
Termékkód:
56828
Vonalkód:
5999542645945
Kiszerelés:
30 db
Bontható:
Igen
Egységár:
42 Ft / db
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest - Százados út (Sor: 04, Modul: 03, Polc: 02)
Budapest - Váci út
Győr (Tároló: 1502)
Kecskemét
Pécs (Tároló: 1103)
Szeged
Vecsés (Tároló: 0305)
Nettó 988 Ft
Bruttó 1.255 Ft
Eredeti nettó 1.163 Ft
Eredeti bruttó 1.477 Ft

Részletes termékinformáció

INTERHERB MAGNÉZIUM 250MG-B6-VITAMIN-GINSENG TABLETTA 30DB

Összetevők/tabletta: trimagnézium-citrát anhidrát; tömegnövelő szerek: mikrokristályos cellulóz, karboxi-metil-cellulóz-nátrium, hidroxi-propil-metil-cellulóz; magnézium-oxid; Ginseng (Panax ginseng) gyökérkivonat; csomósodást gátló anyagok: talkum, zsírsavak magnézium sója; piridoxin-hidroklorid; színezékek: titán-dioxid; vas-oxid-fekete; stabilizátor: polietilénglikol. 

A szervezet magnéziumigényének kiegészítésére kifejlesztett készítmény B6-vitaminnal és Ginseng kivonattal. Hatóanyagai közül a magnézium és a B6-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, az idegrendszer megfelelő működéséhez, a normál pszichológiai funkció (jó közérzet, kiegyensúlyozott idegrendszer) fenntartásához. A magnézium ezen kívül részt vesz a normál csontozat és fogazat fenntartásában, míg a Ginseng hozzájárul a fizikai és szellemi erőnlét megőrzéséhez.

Javasolt fogyasztás: napi egy tabletta. Lehetőleg főétkezést követően rágás nélkül, folyadékkal vegye be.  
Tárolás: száraz helyen, szoba hőmérsékleten (15-25 oC) 

Forrás: gyártó/forgalmazó 2021 május

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök