MECSEK KÖZÖNSÉGES GALAJ SZÁLAS 50G
MECSEK KÖZÖNSÉGES GALAJ SZÁLAS 50G
MECSEK KÖZÖNSÉGES GALAJ SZÁLAS 50G
Termékadatok
Termékkód:
56039
Vonalkód:
5999511552441
Kiszerelés:
50 g
Bontható:
Igen
Egységár:
11.300 Ft / kg
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest (Sor: 40, Modul: 06, Polc: 02)
Győr (Tároló: 1011)
Kecskemét
Pécs
Szeged
Vecsés
Nettó 445 Ft
Bruttó 565 Ft

Részletes termékinformáció

MECSEK KÖZÖNSÉGES GALAJ SZÁLAS 50G

Közönséges galaj

„A közönséges galaj teája enyhe idegnyugtató. Antibakteriális hatása miatt epe-, vese- és húgyúti panaszok csillapítására is alkalmazzák. Antioxidáns, elősegítheti a normális anyagcserét.” 

Legfeljebb 22 C fokon, fénytől, nedvességtől védve,száraz helyen.

Forrás: gyártó/forgalmazó 2021 február

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök