INTERHERB B6 VITAMIN 20MG TABLETTA 60DB
INTERHERB B6 VITAMIN 20MG TABLETTA 60DB
-41 %Akció
INTERHERB B6 VITAMIN 20MG TABLETTA 60DB
Termékadatok
Akció időtartama:
2024.04.02. - 2024.08.05.
Termékkód:
101290
Vonalkód:
5999542647123
Kiszerelés:
60 db
Áfa-kulcs:
27 %
Egységár:
18 Ft / db
Bolti elérhetőségek mutatása
Bruttó 1.069 Ft
Eredeti bruttó 1.798 Ft

Webshop raktáron

Részletes termékinformáció

A B6-vitamin (Piridoxin) nagyobb dózisban történő étrendi kiegészítése elsősorban időseknek, egyoldalú táplálkozás, kimerültség  és az azzal járó koncentrációs nehézségek esetén ajánlott.

A B6-vitamin az alábbiakhoz nyújthat hasznos segítséget:

  • hozzájárul az idegrendszer normál, kiegyensúlyozott működéséhez
  • szerepet játszik a megfelelő pszichológiai funkciók (jó közérzet, szellemi aktivitás) fenntartásában, a fáradtság és a kifáradás csökkentésében
  • részt vesz a hormonális aktivitás szabályozásában
  • hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a megfelelő vörösvérsejt képződéshez
  • részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban

Összetevők/tabletta: 
tömegnövelő szerek: mikrokristályos cellulóz, hidroxipropil-metil-cellulóz, nátrium-karboxi-metil-cellulóz; maltodextrin; piridoxin-hidrolkorid; csomósodást gátló anyagok: kalcium-karbonát, zsírsavak magnézium sója, talkum; fényező anyag: poli(vinil-alkohol).

Javasolt fogyasztás: 
napi 1 tabletta. Étkezés után folyadékkal vegye be.

Tárolás
szobahőmérsékleten (15-25 oC). Gyermekektől elzárva tartandó!

 

Forrás: gyártó/forgalmazó 2023. június

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni. A készletadatok tájékoztató jellegűek, amennyiben a termékek pontos elérhetőségét szeretné tudni, kérjük keresse emailben vagy telefonon az Önhöz legközelebbi Herbaház üzletet!

Legnépszerűbb termékeink