INTERHERB GRAPEFRUITMAG CSEPP KIDS C-VITAMINNAL 20ML
INTERHERB GRAPEFRUITMAG CSEPP KIDS C-VITAMINNAL 20ML
-20 %Akció
INTERHERB GRAPEFRUITMAG CSEPP KIDS C-VITAMINNAL 20ML
Termékadatok
Akció időtartama:
2021.08.30. - 2021.10.04.
Termékkód:
31763
Vonalkód:
5999542642623
Kiszerelés:
20 ml
Bontható:
Igen
Egységár:
69.954 Ft / L
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest - Százados út (Tároló: 02-01-03 | Sor: 10, Modul: 14, Polc: 02)
Budapest - Váci út
Győr (Tároló: 1605)
Kecskemét (Tároló: F-6-1)
Pécs (Tároló: 1202)
Szeged (Tároló: 1503)
Vecsés (Tároló: 0313)
Nettó 1.102 Ft
Bruttó 1.399 Ft
Eredeti nettó 1.382 Ft
Eredeti bruttó 1.755 Ft
Webáruházban jelenleg nem kapható

Részletes termékinformáció

INTERHERB KIDS GRAPEFRUITMAG csepp C-vitaminnal KIDS
Jóízű 
étrend-kiegészítő 
20 ml


Elsősorban immuntámogatásra, a megfázásos panaszok szokásos kezelésének étrendi kiegészítésére, lábadozás időszakában a szervezet kórokozókkal szembeni védelméhez,  gyermekek közösségbe szoktatásánál (pl. óvoda) jelentkező immungyengítő tényezők kivédésére ajánljuk.

Alkoholmentes készítmény, amely minden korosztály számára ideális.
 

Miben rejlik  a grapefruitmag ereje? 

A Karib-térség citrusféléjével a múltszázad második felében kezdtek behatóbban foglalkozni a tudósok.  Figyelmüket az keltette fel, hogy a gyümölcslé gyártás melléktermékeként keletkezett gyümölcspulpa nem kezd el erjedni, penészedni. Számos vizsgálattal később a grapefruitmag antivirális, baktériumellenes és penészgomba szaporodásgátló hatását klinikai vizsgálatokkal is sikerült igazolni, azóta mint természetes antiszeptikumot emlegetik. Hatását a speciális flavonoidok jelenlétének tulajdonítják.
 

Javasolt fogyasztás: napi 3 x 6 csepp, alkalmanként 2 dl folyadékban hígítva. Hígítatlanul soha ne használja, mert nyálkahártya-irritációt okozhat!

 

Összetevők:
Grapefruitmag és gyümölcs bioflavonoidokra és C-vitaminra standardizált kivonata, víz, nedvesítőszer: glicerin, aroma: kristályos vanillin.

 

Hatóanyag mg/napi adag (18 csepp) 
Citrus bioflavonoid: 4,8 mg
C-vitamin: 18 mg RDA*%: 36% RDA**%: 22,5
* RDA: 3-14 éves korosztályú gyermekek számára javasolt napi bevitel (Rodler: Új Tápanyagtáblázat, Medicina, 2003) 
**RDA: felnőttek számára ajánlott napi bevitel 
1 ml kivonat 20 cseppnek felel meg.


Nettó tömeg: 22,9 g


Figyelmeztetés: Fogyasztása 3 éves kor alatti gyermekeknek, várandós- és szoptatókismamáknak, citrusfélékre érzékenyeknek nem ajánlott. A grapefruitmag egyik hatóanyaga gyógyszer metabolizáló enzimbénító hatású, ezért jelentősen növeli egyes gyógyszerek hatását. Gyógyszert rendszeresen szedők kérdezzék meg orvosukat a grapefruitmag alkalmazásával kapcsolatban. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!


Tárolás: fénytől védve, szobahőmérsékleten (15-25 oC).

Minőségét megőrzi: a dobozon jelzett ideig (nap, hónap, év).

OÉTI notifikációs szám: 11371/2012.

Vonalkód: 5999542642623

Forgalmazza: BGB Interherb Kft, 1087 Budapest, Százados út 18.

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni. A készletadatok tájékoztató jellegűek, amennyiben a termékek pontos elérhetőségét szeretné tudni, kérjük keresse emailben vagy telefonon az Önhöz legközelebbi Herbaház üzletet!

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök