CALCITRIO NATUREL FILMTABLETTA 50DB
CALCITRIO NATUREL FILMTABLETTA 50DB
Új
CALCITRIO NATUREL FILMTABLETTA 50DB
Termékadatok
Termékkód:
57572
Vonalkód:
5999885930104
Kiszerelés:
50 db
Bontható:
Igen
Egységár:
71 Ft / db
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest - Százados út
Budapest - Váci út
Győr
Kecskemét
Pécs
Szeged
Vecsés
Nettó 2.790 Ft
Bruttó 3.543 Ft

Részletes termékinformáció

CALCITRIO NATUREL FILMTABLETTA 50DB

Aquamin vörös alga kivonat, (Lithothamnion sp.) tömegnövelő szerek (mikrokristályos cellulóz, keresztkötésű nátrium-karboximetil-cellulóz), magnézium-oxid, L-aszkorbinsav, cink-glükonát, gránátalma kivonat (Punica granatum), csomódosást gátló anyag (zsírsavak magnéziumsói), szőlőmag kivonat (VItis vinifera), stabilizátor (polivinil-alkohol), nedvesítőszer (polietilén-glikol), fényezőanyag (talkum), mangán-szulfát, retinil- acetát menakinon-7, kolekalciferol, fillokinon. 

A CalciTrio Naturel filmtabletta 100%-ban természetes kalciumot és K2-vitamint, valamint D-vitamint, szőlőmag- és gránátalma kivonatot tartalmaz. Ezen felül még számos további hatóanyag van benne, mint magnézium, cink, mangán és C-vitamin, melyek hozzájárulnak az egészséges csontozat fenntartásához.

Száraz, hűvös helyen (0-25 C), direkt napfénytől az eredeti csomagolásban tárolandó. 

Forrás: gyártó/forgalmazó 2021 augusztus

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni. A készletadatok tájékoztató jellegűek, amennyiben a termékek pontos elérhetőségét szeretné tudni, kérjük keresse emailben vagy telefonon az Önhöz legközelebbi Herbaház üzletet!

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök