CALCITRIO 3IN1 KALCIUM-K2-VITAMIN-D3-VITAMIN FILMTABLETTA 60DB
CALCITRIO 3IN1 KALCIUM-K2-VITAMIN-D3-VITAMIN FILMTABLETTA 60DB
CALCITRIO 3IN1 KALCIUM-K2-VITAMIN-D3-VITAMIN FILMTABLETTA 60DB
Termékadatok
Termékkód:
40896
Vonalkód:
5999885930043
Kiszerelés:
60 db
Áfa-kulcs:
27 %
Egységár:
60 Ft / db
Bolti elérhetőségek mutatása
Bruttó 3.589 Ft

Webshop raktáron

Részletes termékinformáció

A CalciTrio 3 az 1-ben filmtabletta alkalmazás ajánlott kalcium, D- és K2-vitamin pótlásra. Száraz helyen, szobahőmérsékleten (15-25C), direkt napfénytől védve tárolandó. Összetevők: Kalcium 500 mg K2-vitamin (MenaQ7) 45 µg D3-vitamin 25 µg (1000NE) Forrás:gyártó/forgalmazó 2015. június

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni. A készletadatok tájékoztató jellegűek, amennyiben a termékek pontos elérhetőségét szeretné tudni, kérjük keresse emailben vagy telefonon az Önhöz legközelebbi Herbaház üzletet!

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök