Részletes termékinformáció
Egy hagyományos magyar desszert, amit ezentúl glutén, -tej, -tojás, -és hozzádott cukortól mentesen élvezhetsz. Az íze akár az eredeti somlói galuskáé: puha diós piskóta, nyakon öntve krémes vanília sodóval és csokoládé-öntettel.
Minőségi összetevők, isteni állagok és bombasztikus ízek.
A vanília sodó kókusztejből, gluténmentes zabpehelylisztből és paleolit almacukorból készül, ami 100% almából kivont természetes szirup. A tápióka keményítő és a vegán sajtkultúra hozzájárul a krémes állaghoz és a lenyűgöző ízhez.
A somlói galuska csokoládé-öntete egy különleges keverék, amely paleolit almacukorból, zsíros kakaóporból, 9% csokoládémasszából, nem hidrogénezett kókuszolajból és kakaóvajból áll. Ez az öntet teszi az édességet ellenállhatatlanná, és minden falat után újabbra vágysz.
Összetevők:
- Piskótatészta: kókusztej (kókuszkivonat, víz), dió, mandulaliszt, paleolit almacukor (100% almából kivont természetes szirup), nem-hidrogénezett kókuszzsír, bio citromlé, kókuszliszt, lenmagliszt, térfogatnövelő szer (nátrium-hidrogén-karbonát).
- Vanília sodó: kókusztej (kókuszkivonat, tisztított víz), gluténmentes zabpehelyliszt, paleolit almacukor (100% almából kivont természetes szirup), tápióka keményítő, természetes aroma, kurkuma, bourbon vanília őrlemény, vegán sajtkultúra, akácrost, konjakgumi, só
- Csokoládé-öntet: tisztított víz, paleolit almacukor (100% almából kivont természetes szirup), zsíros kakaópor 17%, 9% csokoládémassza, nem hidrogénezett kókuszolaj, kakaóvaj, aroma, Himalája só)
Tápérték 100g termékben:
Energia 1039KJ /216kcal
Zsír: 18,2g
- amelyből telített zsírsavak: 4,7g
Szénhidrát: 19g
- amelyből cukrok: 13g
Rost: 4g
Fehérje: 5,8g
Só: 0,5g
Tárolás: +3 és +6 fok között hűtőben
Forrás: gyártó/forgalmazó 2025. augusztus