Részletes termékinformáció
1 csomag lisztkeverékből 5 db normál méretű pizza készíthető. Gluténmentes üzemben készült termék.
Összetevők:
kukorica keményítő, kukoricaliszt, rizsliszt, növényi rostok
Elkészítés:
Hozzávalók 1 db 32 cm-es pizzához 200 g lisztkeverék, 220 g víz, 5 g só, 3 g szárított élesztő, 20 g extra szűz olívaolaj ízlés szerint egy nagy csipet pizzafűszer
A gluténmentes pizza elkészítéséhez a hozzávalókat egy keverőtálba szórjuk, és dagasztógéppel 5-8 percig dagasztjuk. 15 perc pihentetés után 32 cm-es pizzalapot nyújtunk belőle liszttel hintve, sütőpapíron. Letakarva 40 percig kelni hagyjuk. Óvatosan megkenjük pizzaszósszal, rátesszük a feltéteket. Közben minél forróbbra melegítjük a sütőt (legalább 230 fok, de lehet a sütő maximuma, mert akkor lesz igazán hólyagos, levegős) és légkeveréssel a kívánt pirosságra sütjük a pizzát. Az élesztő helyettesíthető szódabikarbóna + citromlé keverékével fele-fele arányban.
PREMIUM NATURA termékeik gyártása, csomagolása során kizárólag megbízható, kiváló minőségű alapanyagokat használunk, és szigorúan ügyelünk a keresztszennyeződés elkerülésére.
Forrás: gyártó/forgalmazó 2025. augusztus