GLUTÉNMENTES ÉDEN PRÉMIUM BAKE-FREE PISKÓTA-MUFFIN LISZTKEVERÉK 1000G
GLUTÉNMENTES ÉDEN PRÉMIUM BAKE-FREE PISKÓTA-MUFFIN LISZTKEVERÉK 1000G
GLUTÉNMENTES ÉDEN PRÉMIUM BAKE-FREE PISKÓTA-MUFFIN LISZTKEVERÉK 1000G
Termékadatok
Termékkód:
51636
Vonalkód:
5999563458241
Kiszerelés:
1000 g
Áfa-kulcs:
18 %
Egységár:
3.067 Ft / kg
Bolti elérhetőségek mutatása
Bruttó 3.067 Ft

Webshop raktáron

Részletes termékinformáció

Lisztkeverék gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, szójamentes, élesztőmentes, kukoricaliszt-mentes, kukoricakeményítő-mentes, burgonyamentes, rizsmentes, vegán, növényi alapú, hozzáadott cukor-mentes, hozzáadott zsiradék-mentes sütemények és muffinok készítéséhez.

Összetevők
kölesliszt, tápióka keményítő, útifű maghéj liszt, térfogat növelő szer (nátrium-hidrogén-karbonát), savanyúságot szabályzó anyag (citromsav)
Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.

Allergének
A termék dióféléket is feldolgozó üzemben készült. Nyomokban mustárt és szezámmagot tartalmazhat.

Átlagos tápérték 100 g lisztkeverékben:
Energia: 1447 kJ / 342 kcal
Zsír 2,4 g
 - amelyből telített zsírsavak: 0,5 g
Szénhidrát: 67 g
 - amelyből cukrok 0,5 g
Rost 8,8 g
Fehérje 8,9 g
Só 0,03 g

Elkészítési javaslat:

RECEPT VANÍLIÁS SZELETHEZ

Hozzávalók:

  • 250 g Bake-Free piskóta-muffin lisztkeverék
  • 90 g Eden Premium eritrit
  • 1 teáskanál vanília aroma
  • 310 g szobahőmérsékletű víz

Elkészítés:

Keverjük össze a nedves és a száraz hozzávalókat, majd öntsük össze és dolgozzuk el alaposan. Azonnal töltsük egy 24x24 centiméteres szilikonos sütőpapírral bélelt formába, majd előmelegített 180 fokos sütőben süssük készre alsó-felső sütéssel 25 perc alatt. Ízlés szerint megkenhetjük kedvenc krémünkkel, lekvárunkkal. Forgathatunk bele gyümölcsöket, csokoládét. Ízesíthetjük kedvenc fűszereinkkel.

RECEPT 5 DARAB MUFFINHOZ:

  • 125 g Bake-Free piskóta-muffin lisztkeverék
  • 45 g Eden Premium eritrit
  • fél teáskanál vanília aroma vagy őrlemény
  • 155 g szobahőmérsékletű víz

Elkészítés:

Keverjük össze a nedves és a száraz hozzávalókat, majd öntsük össze és dolgozzuk el alaposan. Kanalazzuk szilikonos muffin formákba. Előmelegített 180 fokos sütőben alsó-felső sütéssel süssük készre 20 perc alatt.

Átlagos tápérték 100 g kész, kisült, a recept alapján elkészített muffinban / vaníliás szeletben:
Energia: 641 kJ 627 kJ / 152 kcal 148 kcal
Zsír: 1,1 g / 1 g
 - amelyből telített zsírsavak: 0,2 g / 0,2 g
Szénhidrát: 46 g / 45 g
 - amelyből cukrok: 0,2 g / 0,2 g
 - amelyből poliolok: 16 g / 16 g
Rost: 3,9 g / 3,8 g
Fehérje: 3,9 g / 3,9 g
Só: 0,01 g / 0,01 g

100 g kisült, kész, a recept alapján elkészített muffin átlagos felszívódó szénhidráttartalma: 30 g
100 g kisült, kész, a recept alapján elkészített vaníliás szelet átlagos felszívódó szénhidráttartalma: 29 g

Tárolás
száraz, hűvös, napfénytől védett helyen 

Származási hely: Magyarország
 

Forrás:gyártó/forgalmazó 2023 augusztus

 

 

 

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni. A készletadatok tájékoztató jellegűek, amennyiben a termékek pontos elérhetőségét szeretné tudni, kérjük keresse emailben vagy telefonon az Önhöz legközelebbi Herbaház üzletet!

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök