HERBAHÁZ BLACK FRIDAY

Herbaház klubtagok figyelem! November 24-én 15x-ös pontot adunk MINDENRE!

 

Ha már regisztrált vásárló vagy, vagy november 24-én regisztrálsz a Herbaház klubprogramba, aznap 15x-ös pontot adunk a vásárlásod végösszege után. Az akció a klub ajánlatokra, a Herbaház tipp TOP ÁR termékekre és a már akcióban lévő termékekre is érvényes. Halmozd a kedvezményeket, gyűjtsd a pontokat és töltsd fel most a kamrád egészséges élelmiszerekkel, étrend kiegészítőkkel, natúrkozmetikumokkal és az öko háztartás termékeivel! 

 

Ne felejtsd el bemutatni törzsvásárlói kártyádat: 

Minden elköltött 100 Ft után adható 1 pont helyett ezúttal 15 pontot adunk! 1 pont 1 Ft értékben levásárolható a Herbaház áruházakban. Amennyiben még nem vagy törzsvásárló, úgy ne késlekedj, váltsd ki Herbaház Klub kártyádat bármely Herbaház áruházban, és azonnal elkezdheted gyűjteni a pontokat

 

Webes vásárlóinkról sem feledkeztünk el: 

Akciónk keretében online vásárlás esetén is jóváírjuk a 15x-ös pontot! A kedvezmény a vásárlás végösszegére adható, minden elköltött 100 Ft után 15 pont kerül jóváírásra.
A 15x-es pontot új és régi regisztráció esetén egyaránt megkapod! Ne felejts el bejelentkezni a rendelésed leadása előtt! Csak bejelentkezés után leadott vásárlások esetén tudjuk jóváírni, a vásárlásokat utólag sajnos nem tudjuk felhasználói profilhoz kötni. Utánvétes megrendelés esetén a pontok jóváírása az átvétel után történik.

 

 

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök