BIO RAPUNZEL NIRVANA VEGAN CSOKOLÁDÉ RIZSTEJJEL ÉS TRÜFFELLEL 100G
BIO RAPUNZEL NIRVANA VEGAN CSOKOLÁDÉ RIZSTEJJEL ÉS TRÜFFELLEL 100G
BIO RAPUNZEL NIRVANA VEGAN CSOKOLÁDÉ RIZSTEJJEL ÉS TRÜFFELLEL 100G
Termékadatok
Termékkód:
40370
Vonalkód:
4006040488897
Kiszerelés:
100 g
Bontható:
Igen
Egységár:
14.190 Ft / kg
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest (Sor: 35, Modul: 07, Polc: 02)
Győr (Tároló: 0102)
Kecskemét (Tároló: B-8-1)
Pécs (Tároló: 0708)
Szeged (Tároló: 3604)
Vecsés (Tároló: 0810)
Nettó 1.117 Ft
Bruttó 1.419 Ft

Részletes termékinformáció

Bio-és HAND IN HAND termék Eredeti svájci csokoládé. Összetétel: teljesértékű nádcukor*, crist. nádcukor*, mogyoró* 21%, kakaóvaj*, kakaómassza*, rizsszirup* 7%, kakaópor* tenger só, emulgátor: szójalecitin és bourbon vanília. *= ellenőrzött ökológiai gazd.-ból. Kakaótart: min.:40%. Gyártástól függően nyomokban mandulát és tejet tartalmazhat. Forrás:gyártó/forgalmazó 2015. május

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök