Forró csokoládé - a megunhatatlan

A hideg estéken jól esik egy bögre szívmelengető forró csoki, mely szerencsére a kiegyensúlyozott táplálkozásba, akár egy diétába is beilleszthető. Készítsük el minőségi alapanyagokból és fogyasszuk úgy, mint egy desszertet, amit alkalmanként megengedhetünk magunknak. 
 

Hozzávalók:
3 bögre zsírszegény tej
1/3 bögre fekete csokoládé
1tk. Dr. Sweet® Zero Intense természetes édesítő 
½ tk. őrölt fahéj
1 tojás
 
Elkészítése:

1.    A tejet melegítsük fel, adjuk hozzá az összetört csokoládét és fahéjat. 

2.    Egy edényben verjük fel a tojást, amíg krémes nem lesz, majd adjuk hozzá a diétás forró csoki alaphoz. 

3.    Tegyük vissza melegedni, amíg krémes nem lesz, de ne hagyjuk felforrni. 

4.  Végül adjuk hozzá egy teáskanál Dr. Sweet® Zero Intense természetes édesítőt és öntsük három bögrébe a kész forró csokoládét, szórjuk meg a tetejét pici fahéjjal, töltsük a kedvenc bögrédbe és már fogyaszthatjuk is!

Szerezd be a hozzávalókat a HerbaHázban!

Tudj meg többet a Dr. Sweet prémium édesítőszer termékcsaládról!