ZAFÍR BARÁTCSERJE F KAPSZULA 60DB
ZAFÍR BARÁTCSERJE F KAPSZULA 60DB
ZAFÍR BARÁTCSERJE F KAPSZULA 60DB
Termékadatok
Termékkód:
51183
Vonalkód:
5999682950619
Kiszerelés:
60 db
Bontható:
Igen
Egységár:
80 Ft / db
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest (Sor: 05, Modul: 05, Polc: 04)
Győr
Kecskemét
Pécs (Tároló: 1205)
Szeged
Vecsés
Nettó 3.783 Ft
Bruttó 4.805 Ft

Részletes termékinformáció

Termék leírása:

ZAFÍR BARÁTCSERJE F KAPSZULA 60DB

Termék összetétele:

natúr barátcserje levél őrlemény, növényi zselatin kapszula

barátcserje (Vitex agnus-castus) a Földközi tenger vidékén őshonos, apró, bíborszínű virágait nyáron, piros termésbogyóját ősszel hozza.
A termésdrog ízét és formáját tekintve a borsra emlékeztet. Összetevők: natúr barátcserje levél őrlemény, növényi zselatin kapszula.
Hatóanyag a napi adagban (1-2 kapszula) barátcserje levél őrlemény 300 mg – 600 mg. A barátcserje anguzid nevű komponense serkentheti a női szervezetet több
progeszteron termelésére, szabályozva a menstruációs ciklust és enyhítheti a menstruációs panaszokat.
Adagolás: Felnőttek számára naponta 1 kapszula, bőséges folyadékkal lenyelve, étkezés előtt 30 perccel. Kezdetben ajánlatos a készítményt 1-3 hónapig
folyamatosan szedni, később 10-15 napos kúrák is elegendőek. Nettó tömeg: 24,3 g (60 db kapszula)

Tárolás: száraz, hűvös helyen.

Forrás:gyártó/forgalmazó 2019 január

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök