YERBA MATE TEA PAJARITO CITROM/MENTA 500G
YERBA MATE TEA PAJARITO CITROM/MENTA 500G
YERBA MATE TEA PAJARITO CITROM/MENTA 500G
Termékadatok
Termékkód:
44295
Vonalkód:
7840013000320
Kiszerelés:
500 g
Bontható:
Igen
Egységár:
5.225 Ft / kg
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest
Győr
Kecskemét
Pécs
Szeged
Nettó 2.057 Ft
Bruttó 2.613 Ft

Részletes termékinformáció

Termék leírása:

YERBA MATE TEA PAJARITO CITROM/MENTA 500G

Termék összetevők:

A Pajarito (ejtsd: páhárító, spanyolul "madárka") márka világszerte a legmagasabb minőségű yerba mate tea szinonimája. Különleges íze és aromája Paraguay, a yerba mate tea őshazája, egyedülálló klímájának köszönhető. A Pajarito gyártója egy családi vállalkozás, mely 60 éves történetének köszönhetően immár több generáció tapasztalatát kamatoztatja. A Pajarito citrom/menta a legismertebb paraguayi yerba mate tea citrommal és mentával ízesített változata. Elkészítéséhez csak a legjobb minőségű, legjobb aromával rendelkező yerba mate leveleket és gallyacskákat használják fel. Karakteres, intenzív ízvilágot a citrom és menta frissessége teszi teljessé. Rendkívül hatásos yerba mate tea, még számos utántöltés után is erőteljes ízzel és energetizáló hatással bír. Ajánljuk mindenkinek, aki a hagyományos mate teák mellett szeretne más ízeket is kipróbálni. Nagyszerű terreré készítéséhez (jéggel felszolgálva), de persze jó meleg italként is.

Hagyományos dél-amerikai elkészítés: Töltsd a mate tököt ízlés szerint negyedig - háromnegyedig yerba matéval. Óvatosan önts hozzá forró vagy hideg vizet (70-80 FOKNÁL NEM MELEGEBB!) úgy, hogy a yerba mate továbbra is az egyik oldalon maradjon. Fogd be a bombilla végét, hogy megelőzd az eltömődését. Ne mozgasd a bombillát! A mate tea elkészítésének titka a víz hőmérséklete. Nem szabad forrásban lévő vízzel leönteni a yerba matét, mert elveszíti pozitív tulajdonságainak jó részét és rossz íze lesz. Ha van rá időd és teljesebb ízélményre vágysz, először önts hozzá egy kevés hideg vizet, hagyd pár percig ázni és csak utána töltsd fel forró vízzel. A matét többször feltöltheted forró vízzel. Hideg vízzel is elkészíthető, ez a tereré!

Száraz, hűvös helyen tartandó1. Töltsd a mate tököt körülbelül 1-ig - 3-ig yerba matéval. Egyik kezeddel takard le és alaposan rázd össze lefele fordítva. Így a kisebb szemcsék felülre kerülnek és megelőzhető a bombilla eltömődése. Tartsd úgy a mate tököt, hogy a yerba mate az egyik oldalára dőljön, így szabad helyet hagyva a másik oldalon.


Forrás:gyártó/forgalmazó 2016 június

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök