MANDY ZAKUSZKA HAGYOMÁNYOS ÍZESÍTÉSŰ 300G
MANDY ZAKUSZKA HAGYOMÁNYOS ÍZESÍTÉSŰ 300G
MANDY ZAKUSZKA HAGYOMÁNYOS ÍZESÍTÉSŰ 300G
Termékadatok
Termékkód:
13350
Vonalkód:
5941334000593
Kiszerelés:
300 g
Bontható:
Igen
Egységár:
2.570 Ft / kg
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest (Sor: 11, Modul: 03, Polc: 01)
Győr (Tároló: 3103)
Kecskemét (Tároló: I-6-6)
Pécs (Tároló: 0406)
Szeged
Vecsés (Tároló: 0113)
Nettó 607 Ft
Bruttó 771 Ft
Webáruházban jelenleg nem kapható

Részletes termékinformáció

Egyszerűen teheti változatosabbá étkezését zakuszkával. Főtt ételekhez is kíválóan alkazmazható (pl. szószokhoz, rakott ételekhez), de leginkább mint kenyérre kenhető pástétomot ajánljuk önnek e terméket. Több zöldségből készült, így fogyasztásával értékes vitaminokkal és más tápanyagokkal látja el szervezetét. Béta-karotin-, C-, E-, B6-vitamin-, valamint kálium-, kalcium-, magnézium- és vastartalma igen kedvező élettani hatással bírnak a szervezetre.

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök