VEGÁN MANUFAKTÚRA PEA MEAT BURGER 200G
VEGÁN MANUFAKTÚRA PEA MEAT BURGER 200G
VEGÁN MANUFAKTÚRA PEA MEAT BURGER 200G
Termékadatok
Termékkód:
56042
Vonalkód:
5999887547232
Kiszerelés:
200 g
Bontható:
Igen
Egységár:
6.440 Ft / kg
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Postán nem szállítható
Webáruház
Budapest (Tároló: 3202)
Győr (Tároló: h2)
Kecskemét
Pécs
Szeged
Vecsés
Nettó 1.014 Ft
Bruttó 1.288 Ft

Részletes termékinformáció

VEGÁN MANUFAKTÚRA PEA MEAT BURGER 200G

 ivóvíz, texturált borsófehérje , napraforgó olaj, sűrítőanyag: (módosított burgonyakeményítő, metilcellulóz), étkezési só, fűszerek, Színezék: cékla kivonat

Borsófehérje alapú húspótló készítmény, a hagyományos burgerek vegán helyettesítője.  Felhasználási javaslat: grillezhető rácson, rostlapon vagy serpenyőben kevés növényi zsiradék hozzáadásával. 100% vegán élelmiszer.

hűtve 0-5C között

ALLERGÉNEK A TERMÉKBEN: glutén

Tápérték (Kcal):772/184

Forrás: gyártó/forgalmazó 2021 február

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök