SZÓJAVIT FITOHORMON KAPSZULA 60DB
SZÓJAVIT FITOHORMON KAPSZULA 60DB
SZÓJAVIT FITOHORMON KAPSZULA 60DB
SZÓJAVIT FITOHORMON KAPSZULA 60DB
SZÓJAVIT FITOHORMON KAPSZULA 60DB
SZÓJAVIT FITOHORMON KAPSZULA 60DB
SZÓJAVIT FITOHORMON KAPSZULA 60DB
SZÓJAVIT FITOHORMON KAPSZULA 60DB
Termékadatok
Termékkód:
18278
Vonalkód:
5999881018011
Kiszerelés:
60 db
Bontható:
Igen
Egységár:
41 Ft / db
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest (Sor: 05, Modul: 05, Polc: 03)
Győr
Kecskemét
Pécs (Tároló: 1205)
Szeged (Tároló: 3102)
Vecsés
Nettó 1.960 Ft
Bruttó 2.489 Ft

Részletes termékinformáció

Szója fitoösztrogéneket, vitaminokat és magnéziumot tartalmaz. A szív- és érrendszer támogatására, a változókor panaszainak enyhítésére. Tartalom: 60 kapszula Felhasználási javaslat: naponta 2x1 kapszula, vagy az orvos előírása szerint. Energiatartalom: 0,7 kcal Fehérje: 99 mg Szénhidrát: 15 mg Zsír: 34,6 mg Magnézium: 90 mg (RDA% 30) C-vitamin: 30 mg (RDA% 50) E-vitamin: 5 mg (RDA% 50) Béta-karotin: 2,4 mg (RDA% 50) Szója izoflavonoidok 15 mg (RDA% 50) (RDA% = felnőttek számára ajánlott napi bevitel) IZOFLAVONOIDOK, melyek nem hormonok, hanem olyan fitoösztrögének, melyek csökkentik a szervezet csekélyebb hormontermelésével fellépő betegségek kialakulásának kockázatát C- és E-VITAMIN, valamint az A-VITAMIN elővitaminja, antioxidánsként, egymás hatását erősítve lelassítják az öregedés folyamatát, MAGNÉZIUM, ami jótékonyan hat az izom- és idegműködésre, valamint a csontrendszerre. 2x1 kapszula tartalmazza a napi A-, C-, és E-vitamin szükségletet, gátolja a megbomlott hormonegyensúly következtében kialakuló nemkívánatos folyamatokat. A Szójavit alapanyaga nem tartalmaz genetikailag módosított szóját, huzamos ideig, kockázatmentesen szedhető. Forrás: gyártó / forgalmazó - 2017 július

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök