SHRUBBIE BIRS ÉS LEVENDULA ENYHÉN SZÉNSAVAS TERMÉSZETES ÜDÍTŐITAL 330ML
SHRUBBIE BIRS ÉS LEVENDULA ENYHÉN SZÉNSAVAS TERMÉSZETES ÜDÍTŐITAL 330ML
SHRUBBIE BIRS ÉS LEVENDULA ENYHÉN SZÉNSAVAS TERMÉSZETES ÜDÍTŐITAL 330ML
Termékadatok
Termékkód:
51655
Vonalkód:
5999860454021
Kiszerelés:
330 ml
Bontható:
Igen
Egységár:
1.506 Ft / L
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest (Tároló: 0202 | Tároló: víz)
Győr (Tároló: 0702)
Kecskemét
Pécs
Szeged
Vecsés (Tároló: 09-2-1)
Nettó 391 Ft
Bruttó 497 Ft
Webáruházban jelenleg nem kapható

Részletes termékinformáció

Termék leírása:

 

SHRUBBIE BIRS ÉS LEVENDULA ENYHÉN SZÉNSAVAS TERMÉSZETES ÜDÍTŐITAL 330ML

Termék összetétele:

ivóvíz, sűrített almamust, birsalma ágyon érlelt topáz almaecet (topáz almaecet, birsalma 25%), levendula ágyon érlelt furmint borecet (furmint borecet, levendula 2%), sárgabarack ágyon érlelt furmint borecet, menta ágyon érlelt furmint borecet, topáz almaecet, szén-dioxid.

Gyümölcságyon érlelt furmint borecet és topáz almaecet alapú természetes üdítőital.
Alkoholmentes, 100% természetes, Enyhén szénsavas, Frissítő, Egészséges, Szomjoltó, Hozzáadott cukrot nem tartalmaz, Tartósítőszer mentes, Vegán, Gluténmentes, Laktózmentes, Kalóriaszegény

Tápérték (Kcal):56 kcal/330 ml

Forrás:gyártó/forgalmazó 2019 március

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök