SEATONE ZÖLDKAGYLÓ KIVONAT KAPSZULA 120DB
SEATONE ZÖLDKAGYLÓ KIVONAT KAPSZULA 120DB
SEATONE ZÖLDKAGYLÓ KIVONAT KAPSZULA 120DB
Termékadatok
Termékkód:
10019
Vonalkód:
2000010019007
Kiszerelés:
120 db
Bontható:
Igen
Egységár:
75 Ft / db
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest
Győr
Kecskemét
Pécs (Tároló: sh05)
Szeged
Vecsés
Nettó 7.402 Ft
Bruttó 9.401 Ft
Webáruházban jelenleg nem kapható

Részletes termékinformáció

Leírás: A termék egy természetes étrend-kiegészítő, ami tengeri eredetű és mindenkinek ajánlott, aki szeretne egészségesen élni. Tisztított újzélandi koncentrált kagylókivonatot tartalmaz. Gluténmentes a készítmény, ami elősegíti az emésztést és gluténérzékenyek is fogyaszthatják. Nagyon nagy a glükózamin-forrása; az összes glükózamint megtalálhatjuk a készítményben, ami segíti- és jótékony hatással van a porcok, csontok, inak, izmok és szalagok működésére. Szedésével már 3 hét alatt elérheti a pozitív változás eredményét; mozgása könnyebbé és fájdalommmentesebbé válhat. Jótékony hatásai közé sorolható még a körmök, haj és bőr egészséges felépítésének a megőrzése. 

Összetevők: tarajos zöldkagyló kivonat (230 mg/kapszula), zselatin. Tartósítószert nem tartalmaz!

Javasolt adagolás: naponta kétszer 1-3 kapszula javasolt. A kedvező hatás elérése után, kétszer két kapszula. 80 kg felett ajánlott, 20 kilogrammonként plusz egy tablettával számolni. További javulás esetében felnőtteknek 2x1 kapszula. Amennyiben gyermek szedi a készítményt; az adagok fele elegendőek a kívánt eredmény eléréséhez. Tartós szedés esetén folyamatosan csökkentse az adagokat.

Tárolás: hűvös és száraz helyen.

Egyéb fontos információ: káros mellékhatása nem ismert, illetve más gyógyszer mellett is lehet szedni. Előfordulhatnak allergiás reakciók (de ezek nagyon ritkák), mint például kiütések megjelenése; ebben az esetben szedését hagyja abba. Ha teheti, ne éhgyomorra vegye be!

A termék 120 db kapszulát tartalmaz.

Forrás:gyártó/forgalmazó., 2020.április


 


 

 


 

 

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök