SANI PREVENT CSONTPOR 100DB
SANI PREVENT CSONTPOR 100DB
SANI PREVENT CSONTPOR 100DB
Termékadatok
Termékkód:
10020
Vonalkód:
2000010020003
Kiszerelés:
100 db
Bontható:
Igen
Egységár:
70 Ft / db
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest
Győr
Kecskemét
Pécs
Szeged
Vecsés
Nettó 5.513 Ft
Bruttó 7.002 Ft
Webáruházban jelenleg nem kapható

Részletes termékinformáció

Leírás: A termék tartalmát Új-Zélandon tenyésztett szarvasmarhák és szarvasok csontjaiból vonják ki. Csonttörések esetében ajánlott a készítmény fogyasztása a mielőbbi felépülés érdekében. A Sani-Prevent csontpor új-zélandi (a világ legkevésbé szennyezett régiója, egyedül ez mentes nemzetközileg elfogadottan a szivacsos agyvelőgyulladás kórokozójától!), garantáltan növekedési hormonoktól mentes szarvasmarhák válogatott csontjaiból készül speciális eljárással. Így a csontképzéshez szükséges összes alkotóelemet tartalmazza az éppen optimális mennyiségben. A kalcium a szervezetben a legfontosabb ásványi anyag, a sejtműködésre, idegrendszerre, az izmokra stb. kifejtett létfontosságú szerepe mellett a csontok és a fogak legfőbb építő eleme, ahová calcium hydroxyapatit (foszforral alkotott komplex molekula) formájában épül be.
Minden élőlény, egyedileg különböző módon, öröklött génjei által meghatározott hatékonysággal hasznosítja az étrendjében található kalciumot.
A kalcium felszívódása és beépülése a csontokba, igen összetett folyamat számos ponton egy-egy kis zavar az anyagforgalomban jelentősen ronthatja a hasznosulás hatékonyságát. Bármilyen formában a szervezetbe juttatott kalcium a beépüléshez előbb calcium hydroxyapatittá kell alakuljon, ebből következik, hogy a kész molekula hasznosulása a leghatékonyabb!

Összetevők: szarvasmarha kivonat, zselatin. Tartósítószert nem tartalmaz. Gluténmentes a készítmény, ami elősegíti az emésztést.

Javasolt adagolás: napi 1-3 kapszula ajánlott csontritkulás megelőzésére. Akut probléma esetén napi 3-5 kapszula ajánlott. Étkezés közben vegye be a kapszulát! Minden korosztálynak ajánlott a készítmény.

Tárolás: hűvös és száraz helyen. 


A termék 100 db kapszulát tartalmaz.

Forrás:gyártó/forgalmazó., 2020.április
 

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök