HOHESC PLUS KÁLIUM MAGNÉZIUM ALMA- BERKENYE- FEKETE RÉPA 100% 1000ML
HOHESC PLUS KÁLIUM MAGNÉZIUM ALMA- BERKENYE- FEKETE RÉPA 100% 1000ML
-20 %Akció
HOHESC PLUS KÁLIUM MAGNÉZIUM ALMA- BERKENYE- FEKETE RÉPA 100% 1000ML
Termékadatok
Akció időtartama:
2022.05.02. - 2022.05.28.
Termékkód:
57121
Vonalkód:
5998815119091
Kiszerelés:
1000 ml
Bontható:
Igen
Egységár:
509 Ft / L
Bolti elérhetőségek mutatása
Bruttó 509 Ft
Eredeti bruttó 638 Ft
Webáruházban jelenleg nem kapható

Sajnáljuk, de jelenleg ez a termék nem elérhető a webáruházban. Adja meg az e-mail címét, ha értesítést szeretne kapni ha a termék ismét elérhető.

Részletes termékinformáció

HOHESC PLUS KÁLIUM MAGNÉZIUM ALMA- BERKENYE- FEKETE RÉPA 100% 1000ML

almalé, feketeberkenyelé, acerolalé, citromlé, áfonyalé, feketerépalé, málnavelő, magnézium-kálium-citrát, magnézium-karbonát.

természetes piros vegyes gyümölcsökből készült 100%

 - bontatlan csomagolásban száraz, hűvös helyen tárolandó, felbontás után hűtve és állítva tárolja és 3-4 napon belül fogyassza el.

Tápérték (Kcal): 41

Forrás: gyártó/forgalmazó 2021 július

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni. A készletadatok tájékoztató jellegűek, amennyiben a termékek pontos elérhetőségét szeretné tudni, kérjük keresse emailben vagy telefonon az Önhöz legközelebbi Herbaház üzletet!

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök