NATURA MAGKEVERÉK 250G
NATURA MAGKEVERÉK 250G
NATURA MAGKEVERÉK 250G
Termékadatok
Termékkód:
15335
Vonalkód:
5997848513708
Kiszerelés:
250 g
Bontható:
Igen
Egységár:
1.680 Ft / kg
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest (Sor: 09, Modul: 05, Polc: 01)
Győr (Tároló: 0408)
Kecskemét (Tároló: H-8-4)
Pécs (Tároló: 1005)
Szeged (Tároló: 2203)
Vecsés (Tároló: 0104)
Nettó 331 Ft
Bruttó 420 Ft

Részletes termékinformáció

Összetevők: pirított szezámmag, lenmag, pirított napraforgó, rozspehely, búzapehely. Felhasználható házi kenyérsütéshez a tésztába keverve vagy felületi szóráshoz, ill. müzlibe, salátákhoz.

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök