TRATA POLIP-SÓS LÉBEN 100G
TRATA POLIP-SÓS LÉBEN 100G
TRATA POLIP-SÓS LÉBEN 100G
Termékadatok
Termékkód:
57474
Vonalkód:
5201340002081
Kiszerelés:
100 g
Bontható:
Igen
Egységár:
14.730 Ft / kg
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest - Százados út (Sor: 33, Modul: 07, Polc: 01)
Budapest - Váci út
Győr (Tároló: 3102)
Kecskemét
Pécs
Szeged
Vecsés (Tároló: 0107)
Nettó 1.160 Ft
Bruttó 1.473 Ft

Részletes termékinformáció

TRATA POLIP-SÓS LÉBEN 100G

Szeletelt polip,60%, ivóvíz , étkezési só, oregánó

Polip szeletelve, oreganoval, vízben

Száraz, napfénytől védett, hűvös helyen tartandó.

Tápérték (Kcal): 80

Forrás: gyártó/forgalmazó 2021 augusztus

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni. A készletadatok tájékoztató jellegűek, amennyiben a termékek pontos elérhetőségét szeretné tudni, kérjük keresse emailben vagy telefonon az Önhöz legközelebbi Herbaház üzletet!

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök