PSZICHOBIOTIKUM 60DB
PSZICHOBIOTIKUM 60DB
PSZICHOBIOTIKUM 60DB
Termékadatok
Termékkód:
53391
Vonalkód:
5990958167878
Kiszerelés:
60 db
Bontható:
Igen
Egységár:
6.649 Ft / db
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest (Tároló: SH-05-01)
Győr
Kecskemét
Pécs
Szeged
Vecsés
Nettó 5.235 Ft
Bruttó 6.649 Ft

Részletes termékinformáció

PSZICHOBIOTIKUM 60DB

Összetevők: konjak gyökér kivonat (95% glükomannán), HPMC cellulóz kapszulahéj (gyomorsaválló), Bifidobacterium longum subs. infantis (Bi-26), Lactobacillus casei (Lc-11), Lactobacillus rhamnosus (GG), Lactobacillus plantarum (Lp-115), Bifidobacterium longum (Bl-05)

PszichoBiotikum a kiegyensúlyozott 
érzelmi élethez és a jó közérzet 
fenntartásához 

20 milliárd jótékony baktérium a derűsebb hétköznapokért! 
Tudta, hogy hangulati állapotát, közérzetét a bélrendszerében élő mikroorganizmusok képesek befolyásolni? Az emberi bélflóra kiemelt fontosságú törzsei azok a jótékony baktériumok, melyek az általuk előállított anyagokon keresztül stimulálják a Bél-Agy tengelyt és kedvező hatást gyakorolnak a mentális állapotunkra, kognitív képességeinkre. Ilyenek többek között a Bifidobacterium longum subs. infantis és B. longum vagy a Lactobacillus casei és L. plantarum. 

Mik azok a PszichoBiotikumok? 

Az emberi bélflórában is megtalálható jótékony törzsek közül azokat, amelyek (probiotikumként elfogyasztva) kifejezetten a jobb pszichés állapot elérését, a megfelelő agyműködést segítik elő a Bél-Agy tengely stimulációjával, illetve a pszichiátriai betegségben szenvedők állapotát is előnyösen befolyásolják, pszichobiotikumoknak nevezzük. [1] 
Azonban nem szükséges pszichiátriai betegségben szenvednie valakinek ahhoz, hogy élvezze a pszichobiotikumok nyújtotta kedvező hatásokat, hiszen alapvetően egészséges, de fokozott stressznek kitett embereknél is megmutatkozik az agyra és pszichés állapotra gyakorolt pozitív hatásuk. [2] 
Miben más a PszichoBiotikum a többi probiotikumhoz képest? 

• Kifejezetten azokat a törzseket tartalmazza, melyekaz utóbbi évek klinikai vizsgálatai alapján segíthetik a kiegyensúlyozott érzelmi élet és a megfelelő közérzet fenntartását. Mentális problémák esetén, mint amilyen a depresszió, a szorongásos zavarok, a krónikus fáradtság szindróma, segíthetik a jobb életminőség elérését. A pszichobiotikus törzsek kedvező hatást gyakorolnak a kognitív képességekre is. 
• Kimagasló minőséget és hatékonyságot szavatol, hiszen a PszichoBiotikum termékünk a dán Dupont cég FloraFit® probiotikus törzseit tartalmazza, melyek szabadalmaztatott eljárás keretében készülnek! 
• Szobahőmérsékleten is stabilak maradnak akár két évig, így a terméket nem kell folyamatosan hűtőben tárolni! 
• Védelmet nyújtó gyomorsav ellenálló cellulóz kapszulába kerülnek a jótékony flóraalkotó törzsek, így ott képesek kifejteni kedvező hatásukat, ahol a legnagyobb szükség van rájuk! 
• A termék szinbiotikum, mivel a jótékony baktérium törzsek mellett prebiotikus glükomannán rosttal lett dúsítva!  
• A gyártás kezdetén a specifikációnál jóval magasabb számú, közel 30 milliárd élő probiotikus baktérium található egy kapszulában, annak érdekében, hogy a szavatossági idő végéig garantáltan magas csíraszámot tudjunk biztosítani és ezen keresztül érezhető pozitív hatások sokaságát!  
• A PszichoBiotikum készítményünk VEGAN, így a szigorúan vegetáriánus táplálkozást folytatók is nyugodt szívvel fogyaszthatják! 
OGYÉI notifikációs száma: 21850/2019. 
A termék nem gyógyszer, illetve semmilyen orvosi kezelést nem hivatott helyettesíteni! Betegség esetén mindenképpen forduljon szakorvoshoz! A készítmény fogyasztása előtt kérje ki kezelőorvosa véleményét! 
Ne lépje túl a napi mennyiséget! Gyermekek elő elzárva, hűvös, száraz helyen tárolandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesítheti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Reggel, éhgyomorra napi 1 kapszula bő folyadékkal bevéve.

Forrás: gyártó/forgalmazó 2019 október

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök