OHROPAX FÜLDUGÓ SILICON 6DB
OHROPAX FÜLDUGÓ SILICON 6DB
OHROPAX FÜLDUGÓ SILICON 6DB
Termékadatok
Termékkód:
10872
Vonalkód:
4003626080858
Kiszerelés:
6 db
Bontható:
Igen
Egységár:
365 Ft / db
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest
Győr
Kecskemét
Pécs
Szeged
Vecsés
Nettó 1.719 Ft
Bruttó 2.183 Ft

Részletes termékinformáció

Fülvédelmi termék zajártalom ellen.

Anyaga kitűnő minőségű orvosi szilikon, amelynek köszönhetően teljesen rugalmas, könnyen formázható, nyomás nélkül minden méretű hallójáratba beilleszthető. Kimondottan bőrbarát, allergiát okozó összetevőket nem tartalmaz.

Forrás: gyártó / forgalmazó 2010

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök