NATURCOMFORT MAGYAR CSALÁDI KAL-MAG KAPSZULA D-VITAMINNAL ÉS CINKKEL 60DB
NATURCOMFORT MAGYAR CSALÁDI KAL-MAG KAPSZULA D-VITAMINNAL ÉS CINKKEL 60DB
NATURCOMFORT MAGYAR CSALÁDI KAL-MAG KAPSZULA D-VITAMINNAL ÉS CINKKEL 60DB
Termékadatok
Termékkód:
55256
Vonalkód:
5999887042072
Kiszerelés:
60 db
Bontható:
Igen
Egységár:
45 Ft / db
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest (Sor: 04, Modul: 04, Polc: 04)
Győr
Kecskemét
Pécs (Tároló: 1703)
Szeged
Vecsés
Nettó 2.125 Ft
Bruttó 2.699 Ft

Részletes termékinformáció

NATURCOMFORT MAGYAR CSALÁDI KAL-MAG KAPSZULA D-VITAMINNAL ÉS CINKKEL 60DB

kalcium-karbonát, magnézium-oxid, D-vitamin, 
cink-szulfát-monohidrát

A kalcium és a magnézium szükséges a csontok és fogak normál szerkezetének fenntartásához, az idegrendszer optimális működéséhez. 
A D-vitamin részt vesz a kalcium felszívódásában és hasznosulásában, valamint fontos szerepet játszik az egészséges csontozat, fogazat kialakításában és megőrzésében. 
A cink védi az immunrendszert (megelőzhetők vele a megfázásos, influenzás megbetegedések). 
Komplex vitaminkészítményünk széleskörű védelmet nyújthat a betegségek ellen és erősíti az immunrendszert. Folyamatos szedésével erősíthetjük csontjainkat.

Tárolás: 10-25C között

Forrás: gyártó/forgalmazó 2020 szeptember

 

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök