NAPFÉNY TESTGYERTYA EUKALIPTUSZ 10DB
NAPFÉNY TESTGYERTYA EUKALIPTUSZ 10DB
NAPFÉNY TESTGYERTYA EUKALIPTUSZ 10DB
Termékadatok
Termékkód:
19215
Vonalkód:
5999883010235
Kiszerelés:
10 db
Bontható:
Igen
Egységár:
297 Ft / db
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest (Sor: 02, Modul: 04, Polc: 06)
Győr
Kecskemét
Pécs (Tároló: 1605)
Szeged
Vecsés
Nettó 2.340 Ft
Bruttó 2.972 Ft
Webáruházban jelenleg nem kapható

Részletes termékinformáció

A testgyertya javasolt az alábbi esetekben: Fejfájásnál,szem és homlokpanaszoknál: A homlok közepére vagy halántékra helyezve égessük a gyertyát. A gyakran jelentkező fejfájás okának kiderítésére forduljon szakemberhez. Gerincpanaszoknál: helyezze a gyertyát két csigolya közé vagy hátul a térdhajlat közepére. Emésztési panaszoknál: a köldök vagy a vastagbél elhelyezkedési vonala gyertyázandó. Utóbbi esetében egy gyertyát akár 3- 4 pont fölött megosztva is égethetünk. Nőgyógyászati panaszoknál: a petefészek fölött vagy egy tenyérnyivel a köldök alatt, a méh fölött égethetünk gyertyát. Pl.: menzesz elmaradása görcsös fájdalom cisztatikus tünetek esetén. A hólyag tüneteket is tenyérnyi mérettel a köldök alatt gyertyázzuk. Mindenkinek a saját tenyérmérete a mérvadó. Levendula: lelki fürdőben részesítelek -fertőtlenítő, fájdalomcsillapító, nyugtató, méregtelenítő. Eukaliptusz: Világítok neked hogy tisztán láss -köhögéscsillapítás,hurutoldás, tisztítja a gondolatokat. Teafa: Segít neked olyannak látni a világot amilyen valójában -gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő, immunerősítő, ízületi, reumatikus tünetekre. Kamilla: Sokoldalú hatása miatt a legtöbb panasz esetén.

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök