Hozzávalók:

  • 280 g Gullon rostban gazdag cukormentes keksz (43155)
  • 150 g Alsan növényi margarin (53574)
  • 4 dl Grante 100% mango juice (52924)
  • 30 g Benefitt étkezési zselatin (53752)
  • 500 g mascarpone
  • 20 g Benefitt Paleo négyszeres erősségű cukorhelyettesítő (54434)
  • 2 dl cukormentes HULALA habtejszín (56993)
  • 1 db friss mangó
  • 1 vanília rúd

Elkészítése
Első lépésként daráld le a kekszet. Ezután olvaszd fel a margarint és alaposan keverd össze a darált keksszel. A kapott masszát lapítsd a tortaforma aljába. Tedd be hűtőbe, amíg készül a krém. A zselatin felét oldd fel langyos vízben. A mascarponét és a tejszínt a cukorhelyettesítővel és a vaníliarúd kikapart magjaival habosítsd fel, majd add hozzá a zselatinos vizet. Ezután ezt a krémet öntsd rá a már megdermedt kekszlapra a formába és tedd vissza a hűtőbe. A legfelső réteghez a maradék zselatint (15g) oldd fel a mangónektárban, majd ezt is öntsd rá a már megdermedt krémre. Szilárdulás után a tetejét kockákra vágott friss mangóval díszítheted.

 

 

Szerző:

 

Süle Alexandra
dietetikus
Herbaház, Budapest Százados út