MANDY ZAKUSZKA HAGYOMÁNYOS ÍZESÍTÉSŰ 300G
MANDY ZAKUSZKA HAGYOMÁNYOS ÍZESÍTÉSŰ 300G
Tartósan alacsony ár
MANDY ZAKUSZKA HAGYOMÁNYOS ÍZESÍTÉSŰ 300G
Termékadatok
Termékkód:
13350
Vonalkód:
5941334000593
Kiszerelés:
300 g
Bontható:
Igen
Egységár:
2.150 Ft / kg
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest (Sor: 11, Modul: 03, Polc: 01)
Győr (Tároló: 3101)
Kecskemét (Tároló: I-6-6)
Pécs (Tároló: 0406)
Szeged (Tároló: 0601)
Vecsés (Sor: 01, Modul: 13, Polc: 06)
Nettó 508 Ft
Bruttó 645 Ft

Részletes termékinformáció

Egyszerűen teheti változatosabbá étkezését zakuszkával. Főtt ételekhez is kíválóan alkazmazható (pl. szószokhoz, rakott ételekhez), de leginkább mint kenyérre kenhető pástétomot ajánljuk önnek e terméket. Több zöldségből készült, így fogyasztásával értékes vitaminokkal és más tápanyagokkal látja el szervezetét. Béta-karotin-, C-, E-, B6-vitamin-, valamint kálium-, kalcium-, magnézium- és vastartalma igen kedvező élettani hatással bírnak a szervezetre.

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök