A Naked Noble vegán Málnás étcsokoládékrém és a puha palacsinta párosítása maga a tökéletes boldogság. 

Hozzávalók (4-5 palacsintához):

  • 1 bögre zabpehelyliszt
  • 1 evőkanál lenmagliszt + 3 evőkanál víz (tojás helyettesítésére)
  • 1 bögre növényi tej (pl. mandula-, zab-, szójatej)
  • 1 teáskanál sütőpor (opcionális - hogy igazán szép levegős legyen)
  • 1 csipet
  • 1 evőkanál kókuszolaj (a sütéshez)
  • 2 evőkanál a kedvenc Naked Noble vegán desszertkrémedből

Így készítsd el:


1.) Egy tálba szórd bele 1 bögre zabpehelylisztet, adj hozzá 1 evőkanál vízben áztatott lenmaglisztet (ez lesz a tojás helyettesítője), majd öntsd hozzá az 1 bögre növényi tejet és picit sózd meg. 
Keverd simára, és közben már érezheted is, hogy valami csodás készül!


2.) Forrósíts fel egy tapadásmentes serpenyőt, és süsd ki a palacsintákat szép aranybarnára. 
Ha az első darab nem sikerül tökéletesen – nyugi, ez egy ősi palacsintatörvény.


3.) Most jön a legjobb rész! Kend meg a palacsintákat Naked Noble Málnás étcsokoládékrémmel vagy bármelyik kedvenc Naked Noble krémeddel. Bogyós gyümölccsel, kókuszpehellyel kiegészítve különösen finom!

Extra tipp:
Ha egy picit sűrűbbre hagyod a tésztát, amerikai palacsintát is süthetsz belőle – magasabb, puhább, és még több csoki fér rá!

Ezek után egy dolgod marad: élvezd minden falatját! 

 

Forrás: Naked Noble